A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

MTC - Projektovanje

Meat Trade
Consult

Projektujemo:
Klanice
Prerade mesa

image01

Osnovano 1992

Meat Trade
Consult

Projektujemo:
Mlekare
Markete

image01

Osnovano 1992

Meat Trade
Consult

Projektujemo:
Hladnjače
Restorane
Hrana za poneti

image01

Osnovano 1992

MTC | Projektovanje

Zadovoljstvo nam je da vam ponudimo znanje i iskustvo u tehničko-tehnološkom projektovanju za usko specijalizovane oblasti:

  • objekti za klanje junadi, svinja, ovaca i živine
  • objekti za preradu mesa i izradu proizvoda od mesa
  • objekti za čišćenje i preradu ribe i izradu proizvoda od ribe
  • objekti za preradu mleka i izradu proizvoda od mleka
  • marketi svih veličina
  • prodavnice prehrambenih proizvoda
  • objekti za izradu sendviča, salata, kolača...
  • hladnjače i druga skladišta
  • objekti za preradu nejestivih proizvoda u prehrambenoj industriji
  • objekti za tretman otpadnih voda u prehrambenoj industriji.

Dodatno, možemo se dogovoriti za nadzor nad izradom ostalih projekata prilikom izgranje objekta (arhitektonsko-građevinski projekti, elektroprojekti, projekti vode i kanalizacije,
mašinski projekti...). Takođe, možete nam se obratiti za nostrifikaciju tehničko-tehnoloških projekata rađenih u inostranstvu.

Svi razvojni programi i investicije u proizvodnji prehrambenih proizvoda, bez obzira da li se radi o rekonstrukciji, adaptaciji ili izgradnji novih objekata moraju biti urađene prema određenim veterinarskim, sanitarnim, građevinskim, ekološkim, vodoprivrednim i drugim propisima, standardima i direktivama. Neki od njih su:

  • nacionalni propisi
  • propisi EU
  • propisi SAD
  • sistem analize rizika u kritičnim tačkama u proizvodnji – HACCP
  • standardne radne procedure – SSOP
  • dobra proizvodna praksa – GMP
  • dobra higijenska praksa – GHP
  • propisi o energetskoj efikasnosti objekata...

Naše znanje i iskustvo garantuju uspešnu primenu svih propisa, a da pri tome vaš objekat bude prilagođen što produktivnijem i ekonomičnijem radu, ne samo primeni propisa.